Octopus project services
Contact:
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Wat kan Octopus project services voor u organisatie betekenen:

Octopus project services is een jonge en dynamische projecten organisatie die bedrijven helpt bij het realiseren van hun projecten, project doelstellingen en technische aangelegenheden binnen de chemische en petrochemische industrie. Bedrijven kunnen door Octopus project services geholpen worden in de tijdelijke invulling oftewel detachering van project medewerkers, Detachering van Engineers, Project managers, Construction managers, Engineers, Tekenaars, Discipline Supervisors, QA/Inspection, SHE supervisors, Planners en Project Control medewerkers voor het realiseren van uw inkoop en project strategie met de daarbij behorende secretariële diensten.

Octopus project services werkt enerzijds met eigen personeel, maar voorziet ook in de behoefte van kleine zelfstandige ZZP bedrijven welke in een alliantie of samenwerkingsverband hun krachten willen bundelen en zodoende een project team samenstellen. De centrale behoefte van de opdrachtgever wordt hierdoor gewaarborgd, waarbij Octopus project services uw contract en aanspreekpartner is.

Octopus project services heeft meer dan 25 jaar ervaring in het Engineering, Managen, Inkopen en het realiseren c.q. bouwen van chemische en petrochemische en voedingsmiddelen Installaties. Octopus project services realiseerd Engineering services, Project Management services en Construction Management services van A tot Z. De realisatie van uw technische installatie en bijbehorende gebouwen worden in opdracht gegeven aan van te voren geselecteerde en gespecialiseerde constructie bedrijven (Contractors)

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, neem dan contact op met de heer G.C.L. Heuts  (General manager / Owner)

Octopus project services

Salvador Allendedomein 7

6229 HW  Maastricht - The Netherlands

Cell Phone: +31-6-18826007

Mail to: info@octopus-project-services.nl

Internet: www.octopus-project-services.nl